Toto

Pokerstars, Poker Power Team Up untuk Meningkatkan Penyertaan Wanita di Meja

Sejak beberapa tahun kebelakangan ini, beberapa inisiatif telah cuba menarik lebih ramai pemain wanita untuk bermain poker. PokerStars telah membuat beberapa percubaan sebelum ini untuk meningkatkan penyertaan wanita dalam permainan, dan kini memperkenalkan program baru dengan Poker Power yang diharapkan akan lebih berjaya.

Jennifer Shahade
Pemain poker dan duta PokerStars Jennifer Shahade meraikan kemenangan Togel Singapore Open-Face Chinese Poker World Championship High Roller. PokerStars dan Poker Power, kedua-duanya bergabung dengannya, bekerjasama dalam program baharu untuk menggalakkan lebih ramai wanita menyertai poker. (Imej: PokerNews )
Barbara Freer adalah wanita pertama yang menyertai acara terbuka Siri Poker Dunia (WSOP) pada tahun 1979. Tidak banyak yang berubah sepanjang 2016, dengan wanita hanya terdiri daripada sekitar 5% daripada keseluruhan bidang poker sehingga masa itu.

Perkara telah bergerak lebih pantas baru-baru ini, dengan 888Poker melaporkan peningkatan 23% dalam penyertaan wanita sejak 2016. Walau bagaimanapun, bidang ini masih sangat condong ke arah lelaki. PokerStars milik Flutter dan Poker Power yang diterajui wanita berpendapat mereka boleh mengubahnya.

PokerStars dan Poker Power akan menawarkan program “boot camp” baharu yang bertujuan untuk menarik lebih ramai wanita untuk bermain poker, menurut pengumuman PokerStars. Mereka ingin menjangkau wanita yang baru berjinak-jinak dengan poker tetapi berminat untuk mempelajari lebih lanjut.

Poker Bootcamp untuk Wanita
Kem latihan akan berlangsung selama empat minggu dan terbuka kepada semua wanita di seluruh dunia. Ia akan menumpukan pada permainan dan menyelami perundingan, peruntukan modal dan membuat keputusan strategik. PokerStars berkata program itu hanyalah salah satu daripada beberapa inisiatif yang diperkenalkan untuk menarik lebih ramai wanita ke poker.

Bootcamp ini merupakan peluang pertama yang penting untuk menarik minat wanita yang tidak pernah bermain permainan itu sebelum ini dan untuk Keluaran Sidney memotivasikan mereka yang bermain poker, untuk terus mengembangkan kemahiran mereka dan memperoleh keyakinan di meja,” kata Pengarah perkongsian, PR dan pengguna PokerStars. pertunangan Rebecca McAdam Willetts.

Kandungan kursus akan termasuk sesi latihan menggunakan aplikasi pengajaran Poker Powers, Poker Power Play. Ia juga akan melibatkan kejohanan dan permainan rumah di PokerStars.

Untuk membantu menyediakan Jelajah Poker Eropah (EPT) di Prague, peserta akan dapat menerima tutorial satu lawan satu daripada duta PokerStars Jennifer Shahade dan GJ Reggie. Mereka juga akan layak untuk memenangi Pas Platinum dan perjalanan berbayar ke Kejohanan Hold’em Tanpa Had Pemain PokerStars di Bahamas.

Syor Poker yang Sederhana
Poker adalah permainan sesiapa sahaja, dan banyak kajian mendapati bahawa berjaya di meja juga boleh bermakna berjaya dalam perniagaan. Oleh sebab itu, Jenny Just mengesyorkan semua wanita – malah yang muda – bermain permainan ini.

Just ialah pengasas bersama Peak6 Investments, yang mempunyai lebih $23.4 bilion di bawah pengurusan. Dia juga bekas ahli lembaga Chicago Board Options Exchange. Kejayaannya dalam ekosistem korporat, dia baru-baru ini memberitahu CNBC , juga mempunyai pautan langsung ke poker.

Dia juga mengajar anak perempuannya dan rakan-rakan anak perempuannya cara bermain, kerana mengetahui ia akan membantu mereka. Dia yakin bahawa mempelajari cara bermain poker adalah satu cara untuk meningkatkan Hongkong Prize peruntukan modal dan pemikiran strategik. Ini adalah idea yang dikongsikan oleh Kuasa Poker. Untuk mengajar kemahiran kepimpinan, ia telah membentuk perkongsian dengan syarikat utama, termasuk Morgan Stanley, Kellogg, dan lain-lain.

Poker bukan hanya tentang belajar untuk menjadi pintar dari meja, walaupun. Ia juga merupakan pengalaman yang menarik untuk mereka. Ia boleh memberikan dorongan adrenalin yang luar biasa, terutamanya apabila anda boleh mengatasi pesaing anda dan menghantar pemain ke landasan.