Toto

DWG Tandhani Persetujuan Konten Michigan karo DraftKings

Design Works Gaming (DWG ) wis dibukak portofolio lengkap game ing Michigan liwat link-up karo DraftKings. DraftKings punika Sportsbook penting lan casino ing Amerika Serikat, kang wis ngembangaken tekan ing sektor iGaming. Iki tandha Hk Prize partner iGaming paling anyar supplier wis aman ing Great Lakes State sawise kemitraan karo BetMGM sadurungé iki sasi.

Design Works Gaming setya kanggo NA Wutah
Thanks kanggo Design Works Gaming, operator bakal duwe kesempatan kanggo luwih ngamanake posisi ing vertikal iki lan nambah tawaran sing wis ana. Design Works Gaming wis aktif wiwit Oktober 2021 lan wis nyopir sawetara pasar menyang pasar AS. Ngomentari kesempatan paling anyar, CEO perusahaan Troy Zurawski ngandika:

Kita serius babagan ngowahi isi casino online ing AS, lan tegese njupuk game menyang kabeh yuridiksi sing diatur ing saindhenging negara.

CEO DWG Troy Zurawski
Kemitraan kasebut bakal difasilitasi liwat platform OpenGaming dening Light & Wonder, kanthi Design Works Gaming sing nampilake akeh spesial kayata Pragmatic Play Double Fancy 7s lan 10X Fortune antara liya. Zurawski nyathet yen sawise diluncurake ing Ontario, perusahaan kasebut wis ditemtokake kanggo nyopir menyang pasar AS sing diatur.

DraftKings ndadekake pilihan sampurna kanggo perusahaan kanggo nggedhekake menyang pasar iGaming ing Amerika Serikat, eksekutif nyatet, argue sing perusahaan wis dibangun ekosistem Highly competitive lan macem kanggo sawijining kedhaftar.

Dheweke nambahake manawa DraftKings saiki wis mbantu nyurung Design Togel SDY Works Gaming ing saben pasar, loro perusahaan kasebut wis kerja bareng, amarga ana minat sing jelas babagan judhul perusahaan saka pemain. Design Works Gaming wis terus nambah ngarsane karo operator anjog ora mung ing Amerika Utara, nanging uga ing Eropah.

Perusahaan dibukak karo Pak Green ing Inggris ngenalake produk kanggo pemain liyane isih. Nanging, iki dudu siji-sijine operator Inggris sing digabung karo perusahaan sajrone sawetara wulan kepungkur. Ing Juli, perusahaan uga mlebu kemitraan isi karo 888casino uga kanggo Inggris.